Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Βιβλιοπαρουσίαση του νέου έργου για τον Μέγιστο των Ελλήνων, τον Μακεδόνα βασιλέα Μέγα Αλέξανδρο




Παρουσία πάμπολλων Συναγωνιστών και φίλων της Χρυσής Αυγής πραγματοποιήθηκε σε μια κατάμεστη αίθουσα η παρουσίαση του νέου συλλογικού έργου των εκδόσεων «Τρίμορφος» «Αλέξανδρος Φιλίππου Μακεδών, συνιστώσες και στιγμές του Μέγιστου Έλληνος», με την υποστήριξη της εθνικής εφημερίδας «Εμπρός» και την επιμέλεια του «Ανεξάρτητου Ιδρύματος Γεωπολιτικών και Ιστορικών Σπουδών» (ΑΙΓΙΣ).





Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Συναγωνιστής Χριστόδουλος Φιλιππίδης. Οι λοιποί συντελεστές του νέου αυτού βιβλίου, ο επιμελητής της εκδόσεως Θωμάς Κοσμάς, και οι συν-συγγραφείς, Συναγωνιστές της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων του Λαϊκού Συνδέσμου, Ιωάννης Μεγάλης, Δημήτρης Τζεμπετζής, Στέλλα Κοτζαμπάση, Κωνσταντίνος Παπαχρήστου, Χαρίλαος Μέξας, Μιχάλης Καρακώστας και η Διευθύντρια της Εφημερίδος «ΕΜΠΡΟΣ» Ειρήνη Δημοπούλου, κατά τις μεστές και πυκνές ομιλίες τους αναφέρθηκαν στην προσωπικότητα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στις νικηφόρες μάχες που έδωσε και παράλληλα συνέδεσαν την μεγάλη εθνική παρακαταθήκη που άφησε στον Ελληνισμό με την τωρινή κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.






Μετά  την καταληκτική – επιμυθιακή, ενθουσιώδη και γλαφυρή παρουσίαση  της Συναγωνίστριας Δημοπούλου εκλήθη και ανέβηκε τελευταίος στο βήμα,  καταχειροκροτούμενος ο Γενικός Γραμματέας του «Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή», ο οποίος επαίνεσε την συγγραφική προσπάθεια των Συναγωνιστών, ενώ  αναφέρθηκε με χαρακτηριστικά παραδείγματα στην αδιαμφισβήτητη Ελληνικότητα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, καθώς και στον απολύτως ελληνικό χαρακτήρα της μεγαλειώδους εκστρατείας του στην Ασία.



Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος σημείωσε πως παρά τον εκχυλίζοντα  ξενοκίνητο και προδοτικό εθνομηδενισμό των καιρών, υπάρχουν ακόμη συνεχιστές του Ελληνικού Αγώνα του Μεγάλου Στρατηλάτη όπως ο πρόσφατα πεσών στο καθήκον «Υπέρ Πατρίδος», Αθάνατος Σμηναγός Γιώργος Μπαλταδώρος και πλήθος άλλων Ηρώων που δεν έδωσαν το αίμα τους για κάποια ανύπαρκτη "ελληνοτουρκική φιλία", αλλά γιά την προστασία και την μεγαλοσύνη του Ελληνισμού. Στην συνέχεια ο Γενικός Γραμματέας κατήγγειλε την υποκριτική – «ψευδοπατριωτική» συμπόνοια των πολιτικάντηδων, ενώ στηλίτευσε και τον ευτελισμό του Υπ. «Εθνικής» Αμύνης Πάνου Καμμένου, που ανεκοίνωσε τον θάνατο του Ήρωα μέσω twitter!

Επεσήμανε πως και τα «Σκόπια» είναι μια σκλαβωμένη Ελληνική Πατρίδα με εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες στο εσωτερικό του κρατιδίου και κατήγγειλε την πολιτική του αχαρακτήριστου ΥΠΕΞ Κοτζιά, η οποία  προωθεί την ύπουλη προδοσία της Μακεδονίας μας. Σε σχέση με τις τρέχουσες  γεωπολιτικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή τόνισε πως η Χρυσή Αυγή δεν είναι ούτε με τις ΗΠΑ ούτε με τη Ρωσία, είναι με την Ελλάδα!

Σχετικά με την νεοφιλελεύθερη ΝΔ επισήμανε πως σέρνεται πίσω από τους κομμουνιστές και ακόμη μία πρόσφατη απόδειξη ήταν η απίστευτη δήλωση του Κ. Μπακογιάννη για τον συνεργάτη  του Βελουχιώτη "Καπετάν Ερμή", μετέπειτα μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ ! Υπενθύμισε ακόμη πως ο ψευτοεθνάρχης Καραμανλής, για τον οποίον η Ελληνική Μεγαλόνησος Κύπρος βρισκόταν «μακριά», ήταν αυτός που νομιμοποίησε το ΚΚΕ. Μόνη εθνική αντιπολίτευση είναι η Χρυσή Αυγή, η οποία βεβαίως δεν έχει κανέναν σεβασμό στους αγώνες της αριστεράς για τον διαμελισμό και τον αφελληνισμό της Πατρίδας μας!



Ο
Γενικός Γραμματέας έκλεισε τον ενθουσιώδη λόγο του  με μια μεταφορική αποστροφή : «Η Χρυσή Αυγή είναι το απροσκύνητο κλεφτόπουλο της σύγχρονης εποχής που δεν παύει να αντιστέκεται σους τυράννους και όταν έρθει η ώρα να γιγαντωθεί, οι εχθροί της Ελλάδας θα φύγουν τρέχοντας!»